Autoliefhebbers
in hart en nieren

WAT BIEDT WILLEM CORNELISSEN

ER BESTAAT GEEN VERSCHILTUSSEN PRIVÉ OF ZAKELIJK. U BENT ONZE GOEDE RELATIE

Uw mobiliteit is onze passie en zorg, dag- en nacht. Onze “selection” biedt u ruime keuze waarbij de merken Audi, BMW, LandRover, Mini, Mercedes-Benz en VW de boventoon voeren. 

Nieuw- of gebruikt. Privé of zakelijk, wij staan voor u klaar. Onze expertise zorgt dat wij datgene bieden waar naar u zoekt. Of het nu gaat om aanschaf van een of meerdere auto’s, hulp bij invulling van uw zakelijke wagenpark, advies en aanschaf/onderhoud van uw bedrijfswagens, u zegt het maar. Dit is precies waar wij u mee van dienst kunnen en willen zijn. Met beleving, gevoel en aandacht die u verdient. Welkom in Beesd. Wij zijn Willem Cornelissen Automotive.

WAAROM WILLEM CORNELISSEN

"ONZE PASSIE VOOR AUTOMOTIVE EXPERIENCE ZIE JE TERUG IN HET GEHELE BEDRIJF"

Een echte automotive man, in hart en nieren. Ruim 25 jaar ervaring binnen de branche en kent dus alle facetten van het vak. Inkoop, verkoop, service, Willem weet waar hij over praat. Begon als jr. verkoper en klom op tot directeur verkoop BMW/Mini van een van neerlands grootste dealers. De motorolie stroomt bij Willem als het ware door zijn bloed en zijn passie voor de automotive branche tref je nu dan ook in elke afdeling van dit mooie bedrijf.

Morgen Internet - Zorgeloos website