loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Onderhoud waarbij niets aan
het toeval overgelaten wordt

ONZE DIENSTEN

KLANTGERICHT & EERLIJK

Financiering

Ondernemers als ook particulieren kunnen bij Willem Cornelissen Automotive kiezen uit verschillende vormen van financiële dienstverlening: fiscaal interessante mogelijkheden om een nieuwe of gebruikte auto te gaan rijden. Vraag naar de mogelijkheden, om in gezamenlijk overleg tot de meest aantrekkelijke oplossing te komen.

Bij de aanschaf van een auto besluit maar liefst 70% van de mensen (een deel van) het aankoopbedrag te financieren. Grote kans dus, dat ook u daar interesse in heeft. Wij helpen u graag op weg, door u te wijzen op onze goede ervaringen met DTC (Dealer Totaal Concept), Alphera Financial Services en ROS Finance. Betrouwbare organisaties die contact met verschillende gerenommeerde banken onderhouden, en altijd in staat zijn de meest gunstige financiering te offreren.

Wij bieden verschillende financieringmogelijkheden in de vorm van Financial Lease, Operational Lease en Private Lease.

Klik  hier  voor de maandprijzen voor onze actuele voorraad, zowel voor particulieren als zakelijk.

Voor alle duidelijkheid: wij hebben hier geen financieel belang bij. Ons doel is het verkopen van goede auto’s tegen een scherpe prijs en het verlenen van de beste service. Daar hoort financiering bij, zonder dat wij daar zelf actief in zijn. Onderzoekt u dus zelf de mogelijkheden van uw bank en andere kredietverstrekkers en maak uw keus. Kiest u voor DTC, Alphera of ROS Finance, dan kunnen wij ter plekke contact voor u leggen, ontvangt u een helder voorstel en kan de lening (zodra er een akkoord is) direct worden afgesloten. Dat geld lenen geld kost, dat wist u natuurlijk al. U kiest immers ook voor extra gemak, waar wij u graag mee van dienst zijn.


ADVIESGESPREK

Vul onderstaand formulier in

Morgen Internet - Zorgeloos website